Montage van live stream video beelden door Vileo

VileoDe beelden die via de livestream te zien waren op 31 oktober zullen binnenkort gemonteerd worden en op internet verschijnen. Als je het evenement gemist hebt of je wilt het gewoon nog een keer terug kijken, is het mogelijk om het evenement nog een keer mee te maken.

Vileo zal meerdere video’s van het evenement maken. Allereerst zullen alle presentaties apart binnenkort op WordPress.tv verschijnen, met uitzondering van de Nederlandse presentaties, die komen mogelijk nog ergens anders.

Ook zal Vileo nog een totaalplaatje maken, een samenvatting van de hele dag dus. In deze video zullen vooral de belangrijkste onderdelen van de presentaties en bijvoorbeeld foto’s en ander beeldmateriaal te zien zijn.

Zo zal er geprobeerd worden om bijvoorbeeld beelden van de lunch e.d. in deze video te krijgen. Naast dat zal er nog een promo voor volgend jaar gemaakt worden.

In totaal gaat het om meer dan 90 GB aan film, van een topdag. De video’s zullen in het beste geval aankomende zaterdag al klaar zijn, wanneer dat niet lukt, dan waarschijnlijk aankomende maandag. De video’s van de presentaties zullen dus op WordPress.tv verschijnen, andere video’s op o.a.
YouTube, mogelijk deze website en uiteraard op de website van Vileo.

Dit is een gastartikel van Jos Sink van Vileo.

This entry was posted in wordcampnl and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Montage van live stream video beelden door Vileo

  1. Jorrit says:

    Komt het ook op Vimeo? Dat blijft toch de meest verzorgde player

  2. Tomas says:

    Klinkt goed, ben benieuwd!

  3. Vileo says:

    @Jorrit, we zullen het ook op Vimeo plaatsen.