Nieuwe sponsor: Seats2Meet en Mindz

seats2meet-logoSeats2Meet is een locatie in Utrecht. Zeer centraal gelegen, in Hoog Catharijne, praktisch bij het gebruik van openbaar vervoer en dan vooral de trein. Verder hebben de eigenaren de plek opengesteld voor ZP-ers (Zelfstandige Professionals).

De plek is dan ook zeer geschikt voor werknomaden. Mooie centrale ruimte met stoelen en tafels maar ook met fauteuils en koffie/thee. Voor mij een heerlijke plek om te werken als ik onderweg ben.

Ronald van den Hoff is goed te bereiken via Twitter en blogt ook veel (niet met WordPress). Dus allereerst hem maar eens gevraagd of er ruimte is bij Seats2Meet op 31 oktober, en dat is er. Na wat getwitter wilde Ronald de locatie graag beschikbaar stellen voor WordCamp NL.

Er is 1 voorwaarde; we moeten de Mindz event tool gebruiken voor de registratie van het event. Dat is geen probleem voor mij, met liefde zelfs. Dus de locatie is Seats2meet te Utrecht.

seats2meet-logoOver Seats2Meet:

Uitgekeken op de vaak zo saaie vergaderaccommodaties? Wilt u wel eens écht anders vergaderen? Seats2meet is een nieuw vergaderconcept waarbij professionaliteit en een inspirerende setting hand in hand gaan.

Bij Seats2meet.com kunt u de hele dag door onbeperkt genieten van ons ruime koffie en thee aanbod. Gedurende de verrassende lunch serveren wij u vers biologisch brood en veel biologische belegsoorten. Bekijk het volledige eten en drinken aanbod van Seats2meet.com Utrecht en Seats2meet.com Maarssen met al onze extra’s die u kunt reserveren om u bijeenkomst een bijzondere ervaring te laten zijn!

mindz_logoOver Mindz:

MINDZ.com stelt je in staat om je netwerk, brand en reputatie te managen, vanaf één online plek. Het is vorm gegeven als internationaal, online platform voor communities, waar ieder individu zijn – unieke – verhaal kan vertellen en de verhalen van anderen kan lezen, in woord en beeld en waar samen verhalen worden gecreëerd en gepresenteerd. MINDZ.com brengt ontmoetingen tot stand, virtueel èn fysiek, en faciliteert daarmee de samenwerking en het delen van kennis en ervaring tussen haar gebruikers. MINDZ.com is een kenniscentrum op alle door de MINDZ-ers ingebrachte kennisgebieden.

Bekijk de foto’s van de verschillende lounches in de locatie.

This entry was posted in sponsor and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.