Spreker toegevoegd: Joost de Valk

Joost de Valk

Joost de Valk

De eerste spreker is bekend. Eigenlijk al vanaf het begin zei Joost direct ik wil graag helpen en ook spreken.

Aangezien de agenda nog niet vast staat weten we nog niet wanneer Joost gaat spreken en ook nog niet over welk onderwerp. Joost kan namelijk over een aantal onderwerpen spreken; SEO voor WordPress, plugin programmeren en WP themes ontwerp.

Over Joost:

Hij schrijft zeer interessante artikelen over WordPress, themes, SEO, plugins… op zijn site Yoast.com. Regelmatig spreekt hij op evenementen over deze onderwerpen, maar met name over SEO. Joost werkt bij OrangeValley. Op zijn site vind je ook verschillende zinvolle WP plugins van zijn hand, waarvan we er hier ook een aantal gebruiken.

We zijn zeer blij dat Joost wil spreken op de eerste WordCampNL.

This entry was posted in spreker and tagged , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Spreker toegevoegd: Joost de Valk

 1. Chantal says:

  Ik vind dat Joost over SEO moet gaan vertellen. Maar ja wie ben ik?

 2. Erno Hannink says:

  Joost vind je het ‘over Joost’ gedeelte goed zo of mis ik nog iets of wil je dat ik liever iets anders zeg?

 3. Patrick says:

  Het lijkt me zeker interessant om aanwezig te zijn.

 4. Pingback: blognetwerk.net

 5. Hiranthi says:

  Het maakt mij niet uit waar hij het over gaat hebben, ik kom toch wel šŸ˜€

 6. Pingback: WordCamp NL – 31 oktober 2009 : WP-Dimensie

 7. Pingback: WordCamp NL site gelanceerd | ForSite Media