Wat is een WordCamp?

Nu de registratie voor de deelnemers is gestart krijgen we regelmatig de vraag “Wat mag ik verwachten op het WordCampNL?”

Daarom is er nu een ‘About’ pagina.

Wat is een WordCamp evenement:

WordCamp is a conference that focuses on everything WordPress. WordCamps are informal, community-organized events that are put together by WordPress users like you. Everyone from casual users to core developers participate, share ideas, and get to know each other. WordCamps are open to WordPress.com and WordPress.org users alike.

WordCamp wordt georganiseerd door en voor WordPress enthousiastelingen. Het gaat om de gebruikers, designers, bouwers, ontwerpers van WordPress.com en WordPress.org sites.

Wat kun je verwachten tijdens een WordCamp?

Je gaat veel andere WordPress fans ontmoeten. Netwerken met WordPress gebruikers. Tips en truuks leren van WordPress. Een ontspannen sfeer. En presentaties van een aantal experts.

Zaterdag 31 oktober is het zover, de eerste WordCamp Netherlands.

Je hoeft geen expert te zijn om mee te doen aan een WordCamp. In de praktijk blijkt dat het grootste deel van de deelnemers gewone gebruikers/fans van WordPress zijn. Als jij een WordPress gebruiker bent en je wilt meer leren over WordPress, bloggen, hoe je een community opzet, geld moet verdienen met je blog, meld je dan nu aan voor WordCampNL.

Meer informatie over de dag.

This entry was posted in wordcampnl and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.